Geil worden van de ochtendplas van je geliefde? Het bestaat en het heet plassex. Een natte bedoening in bed. Hier bekijk je echte pis films waarin je met eigen ogen kunt zien hoe vrouwen in de mond plassen van geile kerels, en omgekeerd: hoe mannen hun straal urine in het gezicht mikken van echte zeikwijven. Een normaal mens drinkt een kop hete koffie, maar je hebt altijd zeikerds die willen afwijken en een glas lauwe pis lekkerder vinden.
Pissex bij Pisfilms. Geile pissex uit natte kutjes.
Meisjes worden meestal geil als er wat in hun kutje wordt gestopt, maar de sletjes op pisfilms worden opgewonden als ze hun plasje laten lopen.

Wat ik op de w.c. allemaal uitspook, dat is privé. Maar de vrouwen op wc sex laten graag zien dat ze nodig moeten plassen. Ik ruk vaak op het toilet, de dames vingeren zich!

En toch... natuurlijk: alle vrouwen zijn mooi en ik zou met allemaal sex willen hebben, maar tieners vind ik toch het lekkerste. Op pissing teens zie je veel jonge meiden die niet alleen gewone sex hebben maar ook pissex. Veel films zijn te bekijken.
Pisdrinken pissex en pis drinken
De vrouwen op de site pis drinkers drinken de plas van hun vriendje en worden daar hitsig van. Nou, geef mij maar bier, daar word ik pas echt blij van. :)

Altijd als mijn vrouw en ik eropuit gaan, moet ze piesen. Altijd en heel nodig! Laatst weer, maar toen moest ik ook: neuken. We hadden sex, ik neukt haar in haar natte kutje. Geil man.

Als ik ruzie heb met een wijf, dan roep ik vaak: Ach... pis in mijn bek. Ik keek dan ook op toen mijn laatste scharrel tijdens ons bekvechten opeens haar slip uittrok, mijn hoofd vastpakte, met haar kutje boven me kwam zitten en zo in mijn mond piste. Vrouwen? Rare wezens!

Ik had nog nooit van plassex gehoord, laat staan dat ik wist wat een golden shower betekent. Nu snap ik het natuurlijk wel, na het zien van al die films.

Als je nodig moet pissen, dan haal je je snikkel uit de broek en laat de urine lekker lopen. Vrouwen moeten ook weleens een plasje doen, die worden er dan nat van en bijzonder geil ook nog.